fbpx

Regulament Puncte

Apreciem fidelitatea și te răsplătim pentru fiecare masă savurată la noi.
Pentru a înțelege cât mai bine despre cum funcționează programul nostru de fidelitate am pregătit un regulament detaliat cu informațîi relevante pe care te invităm să îi acorzi 2 minute pentru a-l citi:

 

1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI
Acest program de fidelitate este organizat și desfășurat de Intertoy SC PIZZA COMPLEX SRL, cu sediul în Str. Aleea Studenților Nr. 5, Camera 7, având numărul de ordine la Registrul Comerțului J35/823/2015, cod unic de înregistrare RO34351120, denumită în continuare “Organizatorul”.
Participanțîi la programul de Fidelitate Napoleon, denumit în continuare „Program de Fidelitate” sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament de participare, denumit în continuare
„Regulamentul Oficial”.
Regulamentul Oficial stă la dispoziția oricărui participant la Program pentru consultare pe site-ul www.pizzanapoleon.ro/regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică sau schimbă Regulamentul Oficial, urmând că astfel de modificări să între în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public prin afișare pe internet la adresa www.pizzanapoleon.ro/regulament.
Programul este organizat și se desfășoară în cadrul Pizzeriei Napoleon Timișoara cât și pe internet la adresa www.pizzanapoleon.ro.

2. DURATA PROGRAMULUI
Programul a fost lansat la dată de 15.01.2019 și are durată nedeterminată.
SC PIZZA COMPLEX SRL are dreptul să hotărască în orice moment încetarea Programului. Înștiințarea referitoare la încetarea Programului va fi afișată cu cel puțin 15 zile înainte de dată efectivă de încetare pe internet la adresa www.pizzanapoleon.ro/regulament. Programul se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

3. CONDIȚII DE PARTICIPARE
Poate fi participantă la Program orice persoană fizică ce are domiciliul stabil în România și a împlinit vârsta de 18 ani. La Program se poate participa prin efectuarea unei comenzi atât pe internet (prin realizarea unui cont de utilizator) cât și în cadrul Pizzeriei Napoleon Timișoara printr-un card de fidelitate fizic. Participanții pot beneficia de programul de fidelitate în ambele modalități – când achiziționează produse în cadrul Pizzeriei Napoleon Timișoara se va folosi cardul de fidelitate (fizic), iar pentru comenzile la domiciliul participantului va fi răsplătit în contul de utilizator pe website-ul www.pizzanapoleon.ro. Participantul este obligat să furnizeze integral datele pentru procesul de înscriere, cu date reale. Participantul este, de asemenea, obligat să completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii în procesul de înscriere.

În cazul în care un participant are mai mult de un Card de Fidelitate Napoleon/mai multe conturi de utilizator Organizatorul își rezervă dreptul de a dezactiva în orice moment oricare dintre Cardurile de Fidelitate/Conturile ale titularului cu pierderea de către participant a tuturor avantajelor aferente acestora.
Cardul de Fidelitate Napoleon se emite la cerere și se eliberează pe loc, gratuit în cadrul Pizzeriei Napoleon Timișoara.
Numai titularul actului de identitate poate fi titularul unui Card de Fidelitate Napoleon. Titularul unui Card de Fidelitate Napoleon nu poate folosi Cardul de Fidelitate Napoleon al unei alte persoane, în caz contrar pierzând dreptul de participare la Program.

4. PUNCTELE DE FIDELITATE NAPOLEON
Cardul de Fidelitate Napoleon poate fi alimentat cu puncte prin achiziția de produse în cadrul Pizzeriei Napoleon Timișoara cât și online de pe www.pizzanapoleon.ro. Punctele de fidelitate acumulate într-o singură comandă pot fi utilizate începând cu comandă următoare. Valoarea discountului în puncte din cadrul Cardului de Fidelitate Napoleon poate fi consultat în cadrul Pizzeria Napoleon Timișoara dar și online în cadrul contului de utilizator acumulându-se, iar punctele de la comenzile online în cadrul contului de utilizator pe www.pizzanapoleon.ro. Punctele de fidelitate obținute utilizând cardul de fidelizare se cumulează cu punctele obținute în mediul online, putând fi folosite în ambele situații.

În funcție de valoarea comenzilor efectuate posesorul cardului de fidelitate a contului de utilizator primește un număr de puncte care este echivalent cu un discount de 20%, atât la comenzile online cât și prin comenzi fizice în Pizzeria Napelon Timisoara.

În funcție de nivelul de cumpărături efectuate clientul posesor de card are următoarele avantaje:
Valoarea unui punct de fidelitate 1(punct) = 0,20 LEI.

Exemplu: la o comandă de 100 LEI (fie online sau în Pizzeria Napoleon Timișoara) primiți 100 de puncte de fidelitate reprezentând 20 LEI, sau cu alte cuvinte, 20% din valoarea cheltuită.

Punctele de pe Cardul de Fidelitate Napoleon pot fi utilizate la achiziția de produse pe site-ul https://www.pizzanapoleon.ro și se cumulează cu punctele de fidelitate obținute de pe site-ul www.pizzanapoleon.ro. Punctele de fidelitate acumulate au o valabilitate nelimitata si se pot cumula cu punctele de la cumparaturi anterioare. Punctele de fidelitate nu pot plăti mai mult de 50% din valoarea comenzii următoare/viitoare.

Exemplu: la o comandă de 100 LEI (fie online sau în Pizzeria Napoleon Timișoara) plătiți cu puncte de fidelitate maxim echivalentul a 50 LEI(250 puncte), iar diferența se plătește cu 50 LEI. Pentru cei 50 LEI cheltuiți veți primi 50 de puncte în valoare de 10 LEI (20 %) care pot fi utilizate la următoarea comandă.

Punctele de fidelitate pot fi acumulate si folosite de mai multe ori pe zi, fara sa existe o limitare in acest sens.

5. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE NAPOLEON
Pizza Complex SRL își rezervă dreptul de a dezactiva orice Card de Fidelitate Napoleon după o perioadă de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit încălcându-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozițiilor legale.
Cardul de fidelitate, odată dezactivat, nu va mai fi reactivat. Posesorul Cardului de Fidelitate respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a beneficia de Punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate în cauză și orice alte beneficii atașate Cardului de Fidelitate respectiv, însă va putea solicită emiterea unui nou Card de Fidelitate, completând un nou formular de înscriere.
În cazul în care Cardul de Fidelitate este pierdut, furat, uzat sau deteriorat, acesta va putea fi înlocuit gratuit cu un nou Card de Fidelitate, iar Punctele acumulate vor fi disponibile pe noul Card de Fidelitate. Reemiterea se va efectua la cererea titularului, la sediul Pizzeriei Napoleon Timișoara, numai prin prezentarea actului de identitate în original, pentru titularul Cardului de Fidelitate în cauză.
S.C. Pizza Complex SRL își rezervă dreptul de a refuza folosirea cardurilor devenite ilizibile.

6. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Prin solicitarea cardului de fidelitate, participantul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a S.C. PIZZA COMPLEX SRL, precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii conform programului de fidelizare NAPOLEON în scopuri statistice, pentru acțiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la S.C. PIZZA COMPLEX SRL și partenerii săi contractuali.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către S.C. PIZZA COMPLEX SRL în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrării acestor date fiind înregistrată în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 16947 la ANSPDCP.